mandag 31. mars 2014

High Camp Kjøren

I år som i fjor ble det arrangert High Camp Kjøren. Vi var i Sogndalsdalen i fjor, i år var i Hemsedal, nærmere bestemt Lykkja. Jeg har hatt en utrolig koselig helg med familien og jeg verdsetter veldig høyt det å gjøre slike aktiviteter sammen med hele familien. Julie måtte ha litt alternativ turer på grunn av skade, men hadde ikke hun vært det, så hadde også hun stått på fjelltoppene.

Familien Kjøren er klare.

Fredag:
Plukket opp Siri på Lærdal, som kom med buss fra Bergen. Vi kjørte sammen opp til Hemsedal, hvor vi skulle hente nøkkel og ønske resten av folket fra Eidsvoll velkomne.

Lørdag:
Sol fra blå himmel. Topptur opp Skogshorn (1728 moh). Vi var langt ifra alene. Her var det folk med rando-utstyr, fjellski og til og med langrennski. Vi satt lenge oppe på toppen og koste oss i sola. Et lite parti som var fint å kjøre, men ellers var det veldig hardt på toppen og sugeføre lengre ned.

2 t opp.

På toppen av SkogshornSøndag:
Sol fra en enda blåere himmel. Topptur opp Nibbi (1741 moh). Nesten 17. mai-tog opp til toppen. Mye finere nedkjøring enn forrige dagen: myk sløsj, kun sugeføre helt nede ved skoggrensa.

1,5 t opp.

Nibbi

Hans Majestet Kompis

SiriRetur fra Hemsedal til Sogndal på kvelden etter å ha lirket ut bilnøkkelen som var låst inne i bilen. "Ups, I did it again."

Se filmen fra helgen her:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar