tirsdag 20. mai 2014

Felling av Bamsefar...

Endelig skal to flittige masterstudenter belønnes for to iherdige uker med skriving. Sol fra en skyfri himmel - jeg vet det er klisjé, men det var et faktum. Selveste Bamsefar, The Big Bear, skulle felles og puttes inn i samlelista. Turen gikk fra Krossbu og over Smørstabbreen, videre til Bjørneskardet og ned på Bjørnbrean før Bjørnelabben (Storebjørn N, 2135 moh) skulle bestiges før selve bamsen, Storebjørn (2222 moh). Endelig Bamsefar! Har prøvd å bestige denne slue bamsen fire ganger tidligere, men har alltid måtte snu på grunn av dårlig vær.

Forebyggende gnagsårtaping
Hele gullrekkaKan melde om 225 cm med snø på Smørstabbreen
Tissepause...
Turen opp tok ca. 4 timer. Da brukte vi veldig god tid og bare gikk og koste oss. Det var jo tross alt en deilig dag, og vi hadde ingen hastverk. Jeg gikk i shorts og tskjorte, mens Tina voget seg å gå i bare trusa og sportsbh'en (jeg turte ikke å la min hvite overkropp få så mye sol rett og slett). Nedkjøringen var helt fantastisk! Tror hemmeligheten er å holde seg på bre fremover nå, for her holder snøen seg litt bedre. Nå venter nesten to uker inne (buhu) for en siste innsats på denne masteroppgaven... Hu hei!

Bamsefar - Marte: 4-1

Bamsefar slipper ikke unna disse muskeloksene her...
Chilling på toppen 
Njuta.
PS.: kan melde at det blir lemmen år i år. Og at det er 225 cm med snø på Smørstabbreen (målt med søkestang).Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar